fbpx

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

Teamgeest versterken?? Ga sporten met collega’s!

Diverse onderzoeken hebben aangetoond, dat werknemers die bewust bezig zijn met hun gezondheid niet alleen minder ziekteverzuim vertonen, maar ook productiever, alerter en gelukkiger zijn én minder ongezond eten. Reden voor de overheid om een aantal jaar geleden te starten met Werkend Nederland te stimuleren, om meer te bewegen.

Belastingvoordeel voor bedrijfsfitness
Deze stimulans, in de vorm van een fiscaal voordeel voor uw werknemers, is erop gericht de vergrijzende bevolking langer productief te houden en ziekteverzuim te reduceren. En welke ondernemer wil zijn personeel nou niet de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl aan te meten? Helaas heeft niet elk bedrijf de mogelijkheden voor een inpandige fitnessruimte. Bovendien zijn er meerdere en leukere opties, dan sporten in een sportschool!

Fysiologen aan de University of Pittsburgh hebben ontdekt dat werknemers die in hun lunchpauze aan fitness doen de helft minder middagdipjes hebben en hun productiviteit met een kwart zien verbeteren. Ideaal is een sessie van 40 minuten waarin je alle spiergroepen traint, in combinatie met cardio-intervaltraining

Teambuilding
Daarom biedt BodyBouw een op maat gemaakt programma voor uw medewerkers, waarbij het accent kan liggen op teambuilding, verbeteren van de algehele conditie, weerbaarheid of gewichtsverlies. Natuurlijk behoort een combinatie van deze opties ook tot de mogelijkheden bij de bedrijfsfitness trainingen van BodyBouw. De trainingen vinden plaats in de buitenlucht op of rondom het bedrijfsterrein. Kwaliteit en plezier staan voorop in korte intensieve trainingsblokken, waarbij wij in uitdagende spelvormen gebruik maken van ons eigen lichaamsgewicht, gewichten en andere fitnessmaterialen.

Gezonde medewerkers, de scherpe prijzen van BodyBouw én fiscaal voordeel, dat kunt u als werkgever toch niet laten liggen?!

Trainingsvormen:
1 op 1 personal training
2 tot 12 personen afdelingsworkout
12 tot 50 personen bedrijfsworkout

 

Bedrijfsteambuilding

Bedrijfsactiviteiten staan over het algemeen in het teken van teambuilding, educatie en beweging. Wij combineren deze 3 belangrijke pijlers in een lekkere intensieve workout in de buitenlucht. weerbaarheidsoefeningen in duo’s, estafette vormen in groepen en individuele kracht en conditie opdrachten zorgen voor een positieve sfeer en veel variatie. Samen zoeken we een geschikte locatie in de buurt van uw bedrijf. Een training varieert van 60 minuten tot 2 uur. Wij stellen een op maat gemaakt programma samen dat voor ieder niveau toegankelijk is en vooral leuk blijft voor iedere deelnemer!

In 2014 gaan wij nog eens stap verder!

Voedingsadvies en training
BodyBouw organiseert bedrijfsuitjes gericht op een gezonde lifestyle. Naast trainingen krijgen de deelnemers voedingsadvies van een professionele diëtist. Kleine aanpassingen qua voeding en een uitdagende training zorgen voor een goede stap in de juiste richting voor een gezonde lifestyle.

Voor een offerte mail naar info@bodybouw.nl

Referenties

 

take2 logo                    hisalis                  leger_des_heils

 

 

BodyBouw smallsteps logo                         BodyBouw barracuda logo               kpmg

 

BodyBouw horizon jeugdzorg                        Afbeeldingsresultaat voor Rivièra Maison             Afbeeldingsresultaat voor LHC roomburg