fbpx

BodyBouw Privacy statement

Inleiding 

BodyBouw neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met info@bodybouw.nl. 

Wie is BodyBouw?

BodyBouw is een eenmanszaak, kantoorhoudende te (2162LZ) Lisse aan Klipperdijk 46, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 57582742. BodyBouw is ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens door BodyBouw de verwerkingsverantwoordelijke. 

Hoe gebruikt BodyBouw jouw gegevens? 

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor BodyBouw persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens BodyBouw voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door BodyBouw worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom. 

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie 

Doeleinde: Financiële administratie 

Gegevens: Bedrijfsnaam, Factuuradres, Bankgegevens (Naam bank/IBAN/BIC) Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: Beheer van bestellingen 

Gegevens: NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres,  

Telefoonnummer, Betalingsgegevens, KvK nummer, BTWnummer, Klantnummer 

Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: Facturatie 

Gegevens: NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens, KvK nummer, BTWnummer, Klantnummer 

Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: Verlenen van de dienst zelf 

Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden 

Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: Facturatie 

Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden 

Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: CRM 

Gegevens: Naam, Gebruiksnaam, E-mailadres, Telefoonnummer 

Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: Sollicitatie 

Gegevens: Naam, Gebruiksnaam, E-mailadres, Telefoonnummer 

Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde Marketing 

Doeleinde: Direct marketing 

Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID Grondslag: Gerechtvaardigd belang 

Betrokken belang: Commercieel belang 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: Affiliate marketing 

Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID Grondslag: Gerechtvaardigd belang 

Betrokken belang: Commercieel belang 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: Nieuwsbrief 

Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID Grondslag: Gerechtvaardigd belang 

Betrokken belang: Commercieel belang 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: Retargeting 

Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID Grondslag: Gerechtvaardigd belang 

Betrokken belang: Commercieel belang 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: Social media marketing 

Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID Grondslag: Gerechtvaardigd belang 

Betrokken belang: Commercieel belang 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: Behavioural targeting 

Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID Grondslag: Gerechtvaardigd belang 

Betrokken belang: Commercieel belang 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: Loyaliteitsprogramma 

Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID Grondslag: Gerechtvaardigd belang 

Betrokken belang: Commercieel belang 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde Website 

Doeleinde: Website analytics 

Gegevens: Surfgedrag, Locatie 

Grondslag: Gerechtvaardigd belang 

Betrokken belang: Commercieel belang 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: A/B testing 

Gegevens: Surfgedrag, Locatie 

Grondslag: Gerechtvaardigd belang 

Betrokken belang: Commercieel belang 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: Account aanbieden 

Gegevens: Naam, Adres, E-mailadres, Gebruiksnaam, User ID, Inhoud van het bericht Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: Plaatsen van berichten of reviews 

Gegevens: Naam, Adres, E-mailadres, Gebruiksnaam, User ID, Inhoud van het bericht Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Doeleinde: Chatfunctie 

Gegevens: Naam, Adres, E-mailadres, Gebruiksnaam, User ID, Inhoud van het bericht Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst 

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde Beveiliging en fraudebestrijding 

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens? 

BodyBouw heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt. 

Wat zijn jouw rechten? 

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan: 

Inzage 

Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij BodyBouw over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen. 

Wijzigen 

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij BodyBouw. Je kunt verzoeken dat BodyBouw je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt. 

Beperken van de verwerking 

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om BodyBouw te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken. 

Recht van bezwaar 

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van BodyBouw of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking. Gegevensoverdracht 

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van BodyBouw te verkrijgen. BodyBouw zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen. 

Toestemming intrekken 

In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat BodyBouw je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren. 

Reactie door BodyBouw

Een verzoek kan verstuurd worden naar info@bodybouw.nl. BodyBouw zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat BodyBouw een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien BodyBouw je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen. 

Ontvangers van de persoonsgegevens 

De gegevens kunnen worden doorgegeven aan: 

  • Verwerkers 
  • Partijen die betrokken zijn bij de uitvoering of nakoming van een overeenkomst tussen jou en BodyBouw 

Het kan zijn dat BodyBouw verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting. 

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd? 

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen. 

Waar kan je terecht met klachten en vragen? 

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop BodyBouw je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar info@bodybouw.nl. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop BodyBouw jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar info@bodybouw.nl. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.