ACTIE: Gratis bokshandschoenen

Zomer actie!
een set bokshandschoenen cadeau bij aanschaf van een abonnement

Deze zomer hebben we een leuke actie voor nieuwe leden. Bij aanschaf van een abonnement voor onze bootcamps en/of kickbokstrainingen ontvang je een gratis set bokshandschoenen. Wij bieden 7 dagen per week groepstrainingen aan voor ieder niveau. Dus kom ook trainen bij de leukste sportclub van de Bollenstreek! 

Actievoorwaarde:

Met je nieuwe bokshandschoenen kun je onbeperkt mee kunt trainen met alle bootcamps en kickbokstrainingen in ons rooster.

Alleen geldig bij aanschaf van een abonnement, niet bij een rittenkaart.

Het abonnement is voor 1 jaar met een opzegtermijn van 1 maand. 

De actie is geldig tot 1 augustus.

 

Kickboksen

Bij Fightclub BodyBouw is iedereen van harte welkom om in een ontspannen en ongedwongen sfeer te leren kickboksen. We trainen in Lisse aan de Heereweg 455. Ben je op zoek naar een lekkere workout maar wil je niet in elkaar geslagen worden? Dan zijn onze kickbokstrainingen perfect voor jou!

Bootcamp

Tijdens deze 60 minuten durende groepstraining combineren we fitness, crossfit, kettlebell training, boksen en yoga in een full body workout. En dit allemaal aangepast op jouw niveau. Word je graag uitgedaagd en gemotiveerd door enthousiaste medesporters en inspirerende trainers? Dan zijn onze bootcamps echt iets voor jou! Wij bieden bootcamps aan in Lisse, Sassenheim, Noordwijk en Leiden.