KickboksKids

BODYBOUW KICKBOKSKIDS

 

Kickboksen voor kinderen in de Bollenstreek!
Alle kinderen tussen 7 en 14 jaar zijn welkom om op dinsdag en donderdag met ons mee te trainen. Vraag direct een proefweek aan en train twee keer gratis met ons mee aan de Heereweg 455 in Lisse.

 

Veiligheid en het plezier van de kinderen staat altijd voorop. Tijdens de trainingen is hard contact op het hoofd niet toegestaan. Alle lessen worden gegeven door ervaren trainers.

Door onze trainingen worden de kinderen sterker en leren ze stapsgewijs alle trap- knie- en stoottechnieken. Respect en discipline staan bij BodyBouw hoog in het vaandel. Achter alle oefeningen en spellen zit een gedachte. Dit is wat ons programma voor kinderen zo interessant maakt. 


De kosten zijn €24,00 per maand en het abonnement is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand. Bij aanmelding krijgen de kinderen hun eerste KickboksKids T-shirt cadeau!

 

Wij hebben een speciaal programma ontwikkelt voor de KickboksKids. Het doel is om de kinderen meer te motiveren en ze stapsgewijs beter te maken in het kickboksen. Dit willen we bereiken door middel van niveau’s aan te brengen in de leerstof. Van beginner t/m niveau 5 kunnen de kinderen doorontwikkelen tot het hoogste niveau; GOUD. 

 

Per niveau zijn er criteria opgesteld waar je aan moet voldoen om het bijbehorend niveau en t-shirt te behalen. Deze criteria hebben betrekking op de technieken die bij het kickboksen horen, maar ook respect, doorzettingsvermogen en inzet tellen mee.