fbpx

New trainer in town

Welcome to the club!

Sommige zijn al in elkaar geslagen (Yasmin) door Aivi tijdens BodyBouw Boxing in Lisse! Anderen zijn haar al tegen gekomen op een Bootcamp in Leiden en/of Sassenheim. Deze top trainster zal komende weken bootcamps en performance trainingen in Leiden gaan verzorgen.

Hoi allemaal, ik ben Aivi, ben 22 jaar jong en kom het bodybouwteam versterken.

Sinds 2009 doe ik aan (kick)boxen. Zeven jaar geleden ben ik gestart met  karate en heb inmiddels 1ste Dan behaald. Ik vecht regelmatig full contact wedstrijden en doe ook mee aan kata wedstrijden. Hiervoor ben ik zo nu en dan in het buitenland; vorig jaar heb ik meegedaan aan het WK in Japan. Naast dit heb ik bijna mijn studie aan de HALO afgerond en ben ik sportmasseuse. Inmiddels heb ik voor het Kardo, tae-bo, het hoogste niveau behaald (paarse bandages). In 2018 ga ik voor mijn master als kardo instructeur en als ik deze succesvol afsluit dan zal ik  de 1ste in Nederland zijn die dit niveau heeft behaald.

Ik heb ontzettend veel zin om met jullie aan de slag te gaan. “Go for it” & “Never give up”.

Tot snel!