fbpx

BodyBouw Nieuwsbrief juli 2016 | BodyBouw Boksen

Nieuwsbrief juli 2016

De zomer is begonnen en iedereen is vol op aan het trainen. BodyBouw Boksen is een grote hit gebleken. Dat is wel te zien aan het aantal aanmeldingen en proeflessers van de afgelopen 3 maanden. Speciaal voor jullie laat ik me wekelijks in elkaar slaan tijdens kickbokstraining en om zoveel mogelijk ervaring op te doen en kwalitatief hoogwaardige boksworkouts voor jullie neer te zetten!

Vanaf 4 juli gaat er een nieuw blok van start: de Deadlift. Dit is een strekbeweging van de heup. Hierbij gebruik je voornamelijk je benen, billen en core. De naam zegt het al; een dood gewicht van de grond tillen. Naar mijn mening de belangrijkste oefening die iedereen moet kunnen, kennen en zo vaak mogelijk moet doen! Goed uitgevoerd leer je op een veilige en effectieve manier tillen. Ook zullen je buikspieren, onderrug en billen sterker worden als ooit tevoren! Iedere training komt de deadlift terug, of een oefening die ervoor zorgt dat je beter wordt in deadliften.

“The Only Bad workout is the one that didn’t happen”

Special Event

BodyBouw Beach Boksworkout

Beachclub Buitengewoon, Noordwijk
Zondag 03/07 11.00 – 12.00
** Na afloop chillen met een drankje
** Vergeet je bokshandschoenen niet
** Reguliere trainingen komen te vervallen
** Bij regen gaan we niet boksen maar doen we kracht oefeningen op het strand.

Agenda

30 JUNI
START SPORT SPECIFIEKE TRAINING BIJ HISALIS M1

03 JULI
BEACH WORKOUT BIJ STRANDHUIS BUITENGEWOON

04 JULI
NIEUWE TRAININGSBLOK BIJ GROEPSTRAINING: DE DEADLIFT 

10 JULI
NIEUWE BOKSHANDSCHOENEN BESTELLEN

 

BodyBouw KidsFit

De afgelopen 2 maanden hebben we al een hoop kids blij gemaakt met leuke verjaardagsfeestjes. Ook BSO’s en verenigingen weten ons steeds meer te vinden! Super leuk om te doen. Lijkt het je ook leuk om voor je eigen kids een sportief feestje te organiseren? Uiteraard krijgen BodyBouw Members korting. Van €75,00 Voor slechts €60,00

 

Boxing gloves

Nieuwe bokshandschoenen nodig?

10 juli bestellen we weer een lading handschoenen. Heb jij nog geen eigen paar, of wil je nieuwe aanschaffen? Via BodyBouw krijg je 10% korting op alles in de webshop!

Zoek een mooi paar op www.rumblestore.nl en stuur een mailtje naar info@bodybouw.nl met de volgende informatie:

  • een linkje met de desbetreffende handschoenen
  • de maat die je nodig hebt. Vrouwen gebruiken doorgaans 12oz en mannen 14oz.
  • de kleur die je wilt hebben.

De handschoenen die wij voornamelijk gebruiken zijn de rumble ready leren handschoenen.

“Voorkomen is beter dan genezen”


In samenwerking met de fysiotherapeuten van SMC Rijnland is de kwaliteit van het BodyBouw programma weer verbeterd! Jaco de Wolf heeft naast zijn fysio praktijk in Leiden ook de taak om Dames 1 van het Nederlands hockeyteam fit te houden! Genoeg kennis en een schat aan ervaring om ons, TOPSPORTERS, van advies te voorzien.

Tip van de dag: Wacht niet totdat je een blessure hebt maar laat je lichaam zo af en toe checken op disbalans tussen spieren.