Summerbody program

wil jij deze zomer een summer body?

Start dan dit voorjaar met ons programma om in jouw beste shape te komen! 

Het Summer body program is ons meest complete en succesvolste programma. Het programma helpt je bij het bereiken van je doelen door een methode die leuk is en prima vol te houden. 

Ben jij net begonnen met krachttraining of heb je al enige ervaring in de sportschool maar zie je geen resultaten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Heb jij het gevoel dat je stil staat qua gewichtsverlies en/of spieropbouw?

Weet jij niet goed welke oefeningen je het beste kunt doen en wil je graag een persoonlijk trainingsschema?

Wil jij 3 maanden lang volledig de focus leggen krachttraining en gezond eten?

 

Laten we er samen voor zorgen dat jij doelgericht gaat sporten en meer controle krijgt over je eetpatroon!

Het programma:

INTAKE

In het intakeformulier staan vragen over training, voeding en jouw lifestyle. Door dit zo volledig mogelijk in te vullen krijgen wij een goede beginsituatie.

 

PERSONAL TRAINING (Incl. uitleg hoe de food app en de trainings app werken)

Na de intake plannen wij de eerste Personal Training sessie in. Tijdens deze training kijken we welke oefeningen het beste bij jou passen. Het is voor ons belangrijk dat je oefeningen doet die geschikt zijn om jouw doelen te bereiken, die je leuk vind èn welke jouw lichaam het beste resultaat geven! Ook leggen we je tijdens deze training uit hoe de training app en de voeding app werken.

 

6 WEKEN ZELFSTANDIG TRAINEN MET EEN PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA

Na de eerste personal training ontvang je van ons een op maat gemaakt trainingsschema waarbij je 6 weken lang 3 x per week zelfstandig aan de slag gaat. Ondertussen kun je ons vragen stellen over je schema en monitoren wij via de BodyBouw app of jij progressie boekt op alle oefeningen. Ook kunnen wij je vragen om video’s te maken van oefeningen om te checken of je houding correct is en of je zwaar genoeg traint.

PERSONAL TRAINING

Na zes weken plannen wij de tweede Personal Training sessie in. Tijdens deze training word je nieuwe schema uitgelegd en geven wij je tips and tricks hoe je de oefeningen zo effectief mogelijk kunt uitvoeren om het beste resultaat te behalen. Dit vervolgschema is een vervolg op het eerste schema en wordt compleet op maat gemaakt. Dit doen we aan de hand van resultaten uit het eerste trainingsschema.

6 WEKEN ZELFSTANDIG TRAINEN MET EEN PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA

Met dit schema ga je vervolgens weer 6 weken lang keihard trainen! Ondertussen track jij je voeding via de app en kunnen we je weer vragen om video’s in te sturen van bepaalde oefeningen. Jij kunt vragen stellen via whatsapp als je hulp nodig hebt. Dan zorgen we er samen voor dat jij in 12 weken in jouw beste shape komt!

Het Summer body program nu van €250,00 voor slechts €175,00 en is exclusief voor leden van Basic-Fit Hillegom.

Ik wil je uitnodigen om deze unieke kans te pakken en het maximale uit jezelf te gaan halen de aankomende 12 weken