fbpx

Trainingen

IMG_9885Houding en techniek
Bij BodyBouw nemen we de tijd om eerst je houding te verbeteren en je technieken aan te leren waardoor je ook zelfstandig kan trainen. Wij bieden trainingen aan in de sportschool en lekker in de buitenlucht. Wij werken nauw samen met fysiotherapeuten en diëtisten om ervoor te zorgen dat jij optimaal begeleid wordt naar een krachtig en energieke lifestyle zonder blessures.

Basisconditie en core stability
Maak je geen zorgen of de trainingen te zwaar zijn voor jou niveau! Door onze ervaring weten we iedere oefening op verschillende niveau’s aan te bieden waardoor iedereen mee kan doen. Eerst leren we je om de juiste spieren te gebruiken en bewegingen perfect uit te voeren. Je zult merken dat je al binnen een paar trainingen je core stability verbeterd. Daarnaast bouw je een basisconditie op, die je nodig hebt om de leuke en uitdagende oefeningen op een veilige manier uit te voeren.

Groeptraining

BOOTCAMP

BodyBouw Bootcamps zijn zeer gevarieerd en uitdagend. In ons unieke trainingsmodel komen de leukste sporten aan bod; crossfit, bootcamp, yoga en fitness. Het grootste verschil met andere clubs is dat wij iedere training afsluiten met een lekkere boksworkout. Dit zorgt voor veel variatie, plezier en vooral resultaat!

BOXING

BodyBouw Boxing is een groepstraining specifiek gericht (kick)boksen. BodyBouw Boxing is bedoelt voor iedereen die op zoek is naar een lekkere workout, maar niet in elkaar geslagen wil worden! Jong, oud, man of vrouw…onze trainingen zijn voor ieder niveau geschikt!

PERSONAL TRAINING

BodyBouw Personal training bezorgd je het beste resultaat. Met personal training draait het om jou! Samen creëren we het lichaam en de conditie, waarvan je altijd hebt gedroomd! Het complete programma wordt afgestemd op jouw wensen en behoeftes.

SMALL GROUP TRAINING

BodyBouw Small group training bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Jullie krijgen de persoonlijke aandacht van een personal trainer maar delen de kosten!
Het verschil tussen small group training en de reguliere groepstrainingen is dat vooraf de doelen worden besproken en tijdens het traject kunnen worden bijgesteld. De locatie, doelen, soort training en dagen/tijden kunnen dus waar mogelijk worden aangepast. Interesse? Mail naar info@bodybouw.nl voor de mogelijkheden.