fbpx

Trainingspakketten

BodyBouw Basic

 

FIT IN 6 WEKEN! HET KAN ECHT!!
Het BodyBouw Basic pakket is speciaal ontwikkeld voor beginnende sporters. Het programma richt zich op het verbeteren van je houding en conditie. Je leert o.a. squatten, opdrukken en op een veilige manier rennen en springen. De trainingen zijn zeer afwisselend en we nemen de tijd om je bewegingen goed uit te leggen en waar nodig te corrigeren. Alle trainingen vinden plaats in de buitenlucht of op verzoek bij Sportplaza Hillegom.

bodybouwbasic-foto1

icoon_bb_advanced

BodyBouw Advanced

 

Het BodyBouw Advanced programma is vooral gericht op kracht en techniek. In 6 weken leer je te trainen met losse gewichten. Daarbij maken we gebruik van kettlebells, verzwaarde ballen, halter stangen, dumbells en weerstandsbanden. Met dit programma voel je je sterker en zit je strakker in je vel. Alle trainingen vinden plaats in de buitenlucht of op verzoek bij Sportplaza Hillegom.

 

BodyBouw Advanced

Personal group training

 

Personal group training is EXCLUSIEF voor jou en je vrienden. We bespreken wat jullie doelen zijn, waar jullie willen trainen en op welke dagen.  Je betaalt vooraf het pakket van 10 trainingen en hebt de vrijheid om zelf te bepalen, wie er iedere week meetrainen. Er is iedere training plek voor maximaal 10 deelnemers.
Spieren opbouwen, vet verbranden, kracht en coördinatie ontwikkelen in gevarieerde en uitdagende workouts!
Jullie bepalen de doelen, waardoor iedere training op maat gemaakt is. Elkaar motiveren en uitdagen met een personal trainer als stok achter de deur. Deze full body workouts zijn dé manier om allround fit te worden!

Groeptraining